Secretariaat SMV:

Tel:     +31 (0)6 40 24 40 97

IBAN: NL59 INGB 0003 7046 49
BIC  : INGBNL2A
KvK : 41076006

Bestuur:

funktie:  naam: mailadres:
Voorzitter  Koos Consten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Han Bergs Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester  Chrit Masotte Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Historicus Toon Jenniskens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Juridische zaken Wim Voogt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator vrienden Davy Pieters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
P.R. Ton Henrar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technisch Adviseur Maurice Casanova Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijwilligers:

Uiteraard heeft het bestuur ondersteuning van een hele groep vrijwilligers welke voorlichting geven in de Helpoort, gidsen in de Linie van Dumoulin of andere taken hebben binnen onze Stichting.

Tonnie Roomberg Huub Hardy Ben Pachen  Léon Wijckmans
Giel Beks Gerard Bartok Jan Philippens  Henny Beaulen
Bram Borsboom Leo Lamberti Paul Rikers  Wim Ramakers
René Bosch Frank Neijman Mirjan Tillie  Jo Slangen
Erik Jorissen Hubert Mordang David Oomen  
Luc Corthouts Paul Ruth Michelle Jongen    
Concetta Ten Vaarwerk-Manzo Jacques Wahlen Michael Bacon  
Pierre Coenegracht Walter Willems Maurice Casanova  
Bert van Bogaert Jan Bogers Pierre Coenegracht